Wednesday, April 1, 2009

DITAG oleh c YANA nie... :-D

1. Adakah anda suka blogging? Kenapa?
~Yuppi... sebab bolehlah aku mencarut di sini... boleh meluahkan perasaan yang susah mau dicakap sama orang lain... kan?kan?kan? yang paling best, boleh memaki! :-D

2.Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.
~Urm... aku selalu skodeng blog si Lina and si Miea... Dorang jak...

3. Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapakah orang itu?
~Ya.... aku sentiasa inginkan someone dalam hidup aku yang selalu temankan aku dan sayang aku sepenuh hati. Of courselah my parents!!! Ahha... tapi... hopefully, I will found someone to be my man... :-D

4. Taken or single? Mana lebih bagus?
~Single pun best jugak... yalarh... ndak terkongkong pun. tapi taken pun best! ada tempat mau bermanja-manja... hehehehe.. :-D

5. Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
~ Uhhu... pernah! Several times... Yalah... siapalah aku... Aku huduh..Tapi sejak aku berubah ni, aku saja yang reject orang! Ahha...

6. Ciri-ciri idaman gf/bf anda? Nyatakan 5.
~Funny
~Pandai memujuk sebab aku kuat merajuk.
~Tahan hati sebab aku memang suka marah-marah. Ahha...
~Setia.
~Ndak lokek!!!!
(Uhhu..ndak boleh lebih lagi ka??? Aku mau lebih!!!)

7. Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
~Panas soalan ni... terasa macam artis pula... :-D Maybe dalam lingkungan 25 ke atas larh.

8. Nak berapa anak?
~4 kuwt... 2 ppuan 2 llaki.. tapi kalau sampai 10 pun ndak apa... yang lain aku kasi derma sama orang lain... :-P

9. 5 orang bertuah yang anda ingin tag
~Miea
~Zharif A
~Zharif F
~Lina
~Dora

10. Date of birth
~20 February 1991

11. Best present yang pernah dapat?
~A yellow teddy bear from my friends... :-D
~A set of necklace and a pair of earings from HIM
~A laptop from my parents for my 8teen birthday.
~A handphone for my PMR result... :-D
~Banyak lagi la...

12. Gift yang diimpikan?
~Sebuah kereta... uhhu... Ferrari pun boleh larh~ :-P
~A set jewellery... true diamond okay!!!
~A happy family... :-D

13. Fav colour?
~Pink...
~Baby blue

14. fav numbers?
~2

15. Best place yang ingin dijejaki?
~Venice!!! That place is fucking sooo romantic!!!

16. Rasa bahagia apabila...
~Disayangi, dirindui, dipujuk, dicintai, dilayani, dipuji, diberi perhatian.. ehhe..semualah~

17. Fav movie
~Never Been Kissed. Ndak pernah tengok? Ehhe...

18. fav artist
~I will say Siti Nurhaliza larh... Why? Support Malaysia wa~ ;D

19. Tagged you...
~Could be anyone of u... :-D

4 comments:

  1. haha..gud3..

    nnti ko tag la aku lak..

    aku ok jek..

    :P

    ReplyDelete
  2. haih... rupanya slalu skodeng blog aku.. muahaha... len kali tinggalkan la kesan.. hahahaha... *sigh* kena tag lagi....

    ReplyDelete
  3. wan!! tag ko balik!! haha!!

    ReplyDelete
  4. hey wanie...reading all ur posts remind me of what i use to be back then.quit interesting duh!btw u sure cute=)

    ReplyDelete