Wednesday, March 18, 2009

Yesterday

(From left: Wanie, Natrah, Raidah, Zharif F, Zharif A, Hanif, Sulaiman)

Damn!!!! Yesterday was one of my best moments with my SILLY besties!!! Yehaaa... I'm loving it!!!!!!!!!!!!!!! Hahahaha.. as usual, we will laugh without ignoring everyone else... hahaha... Sorry... we were over-excited yoooooo~~~~~~Actually, this is Geng Baek reunion... hahaha.. tapi kami kekurangan members lorh! Dora, Shahril, Rozi, Feez and Lina were not there...



(Time kanak-kanak riang.... Laskar Pelangi!!!)

At first, the main purpose kami tu mau main boling... tapi buduh!!!! Boling tu kena booking! Fed up nie... Ndak apa... We are looking forward to meet again. Next time, the whole bowling place will be book by us!!!! Hahahahahahaha... :-D Jangan jeles.... We are capable to do anything and everything!!!


(Minum....minum....minum....)


Hahahaha...you know what??? Yesterday, we drank a lot!!! As usual, we ate at KFC... hahahaha... bored of eating the same thing! Tapi apa boleh buat.... Sandakan ada itu saja... Kalau ada McD, sudah lama dibalun! Hahaha... Pizza pun ada... tapi mahal wa~ Miskin kami... Hahahaha... Oh yeah... for your information, we are not SMOKERS! Entah kenapa tiba-tiba ada habuk rokok tu... Tapi SHEMART siot gambar ni kan???


(PASSPORT posers!!!!)

Uwawawa~~~~ Passport posers!!! Kami models waa~~~ Biasalah... KeBUDUHan betul wa~ Tapi aku ndak kisah kalau dorang ada. Sama-sama jugak... Hehehe... Kalau digelar OVER, biarlah.... Kenapa??? Ada aku kisah??? Hahahahaha.... Like I care~~~~ Hahahahaha... sporting ba kami ni...


(HUHAI~~~~~~~~)

Time kami berjalan, tiba-tiba aku ternampak perkataan HUHAI. Aik??? Macam kenal jak tu. Aku terus panggil si Zharif A. Kami ketawa-ketawa... Hahaha... Apakah itu HUHAI??? Huhai tu macam trademark dialah. Apa tue? Kau tanyalah empunya diri sebab aku pun blank gak... So, kami ambil pose dengan perkataan HUHAI.... :-D Hebat kan??? Jangan jealous...



(GENG BAEK saja...)

Syok ba jumpa dorang. Kami makan, kami ketawa. Kami jalan, kami ketawa. Kami naik bas, kami ketawa. kami turun bas, kami naik bas. Kami pergi check wayang, kami ketawa. Kami tanya orang pasal boling, kami ketawa. Kami minum, kami ketawa. Kami bergambar, kami ketawa. Kami ketawa...kami ketawa...kami ketawa.... orang blank???? Hahahaha....


(Goodbye...bye...bye...bye... No la damn)

Hari yang best. Sukar untuk tinggalkan dorang. But we are looking forward to meet up again! :-D So... this song I dedicated to my friends....

I'm lucky I'm in love with my bestfriends...
Lucky to have been where I have been...
Lucky to be coming home again...
Ooooooooooooooooooo....
(Chorus of Lucky-Jason Mraz ft. Colbie Caillat)

4 comments:

  1. hahahahaha... FTD 4eva wan.... HUHUHU~~~
    HUHAI!~

    ReplyDelete
  2. BTW... ini zharif fikri... bukan c zarip... =P

    ReplyDelete
  3. huwaa~~~ sdeynya xdpt join kamoo..

    ReplyDelete